16.9 C
Bistrița
marți, iulie 27, 2021

Rețea impresionantă de spărgători de locuințe, destructurată de polițiști. Unde acționau și ce furau:

Polițiștii din mai multe județe au destructurat o rețea impresionantă de spărgători de locuințe. Rețeaua, formată din peste 30 de persoane, a dat lovituri în 15 județe, printre care și Bistrița-Năsăud. Cum acționau:

Cele 31 de persoane, cercetate în primă fază de polițiștii din Constanța, au dat lovituri în orașe din 15 județe, printre care și Bistrița-Năsăud. Oamenii legii au efectuat percheziții pe raza județelor Mureș, Cluj, Alba, Timiș și Sibiu.

În urma acestora au fost găsite bijuterii din aur, autoturisme și 15.000 de euro. De asemenea, polițiștii au mai confiscat telefoane mobile și cartele telefonice, folosite de grupare pentru a comunica.

În total, cele 31 de persoane ar fi dat 48 de spargeri. Au fost sparte locuințe din două orașe din județul nostru, respectiv Bistrița și Năsăud. Prejudiciul estimat pentru toate furturile ajunge la 700.000 de lei.

Gruparea era formată din indivizi cu impresionante antecedente penale. Aceștia au achiziționat unelte performante cu care practic puteau descuia orice broască sau yală de ușă. Odată ajunși în locuințe, aceștia sustrăgeau sume de bani și bunuri de valoare într-o manieră extrem de ordonată, astfel că multe victime nici nu realizau că au fost furate.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...