13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

Reținut după ce a distrus o mașină parcată pe o stradă din Bistrița

Un bărbat de 45 de ani, din Dorolea, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a distrus un autoturism parcat pe o stradă din Bistrița și i-a sustras plăcuțele de înmatriculare. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 2.500 de lei.

Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 45 de ani din Dorolea, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 10/11 ianuarie, respectiv în seara de 12 ianuarie 2024, bărbatul ar fi provocat distrugeri la un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Bistrița și i-ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare, informează IPJ BN.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la 2.500 de lei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru documentarea cauzei sub toate aspectele”, potrivit sursei citate.

Foto arhivă

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.