16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Rezervă-ți seara care ți se potrivește la Taverna Dogarilor: Retro 30+ sau Piano Wine Live!

Evenimentele se țin lanț la Taverna Dogarilor de pe Strada Alexandru Odobescu din Bistrița. Joi, 18 octombrie se anunță o super Seară Retro cu distracție garantată, muzică, dans și concursuri surpriză, iar vineri, 19 octombrie, ambianța devine relaxantă cu o seară de Piano Wine Live. Așadar, rezervă din timp, pentru tine și prietenii tăi, seara care crezi că ți se potrivește.

 

De mai bine de două luni, Taverna Dogarilor din Bistrița oferă săptămânal clienților care vin aici, seri speciale, atent organizate cu muzică live și premii surpriză care se pliază perfect la meniul variat și vinurile alese. Serile de vineri au devenit neîncăpătoare cu Acustring’s Bend, trupă alături de care bistrițenii au cântat și s-au distrat până noaptea târziu. Pentru săptămâna aceasta, organizatorii anunță alte două seri de nerefuzat: joi, 18 octombrie, de la ora 20:00 începe Seara Retro 30+ cu muzică, dans și concursuri surpriză, iar vineri, 19 octombrie, de la aceeași oră, atmosfera devine relaxantă într-o seară de Piano Wine Live.

„Ne-am gândit să le oferim clienților noștri evenimente cât mai variate, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Desigur că avem colaborarea cu prietenii noștri de la Acustring’s Bend care se anunță una pe termen lung, dar eveimentele vor fi variate și sunt organizate de partenerul nostru, Social Media Care, firmă care are grijă de toate detaliile. Ca de fiecare dată, noi îi întâmpinăm pe toți cei care ne trec pragul, cu preparate atent pregătite, vinuri alese și servicii pe care ne străduim să le menținem calitative. Așadar, vă așteptăm cu mare drag!”, spune Honoria Rațiu, administratorul restaurantului Taverna Dogarilor.

Cât privește trupa Acustring’s Bend, aceasta va cânta live la Taverna Dogarilor, vineri, 26 octombrie, de la ora 20:00, când se anunță o seară cu tematică rock.

Și cum locurile sunt limitate, puteți rezerva din timp o masă pentru seara care vi se potrivește la Taverna Dogarilor sunând la 0363/40.12.73, 0744.93.01.83 sau direct prin mesaj pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/tavernadogarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.