25 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

RODNA: Știind că e plecată în Spania, un bărbat a vrut să-i spargă casa! Nu se aștepta la ce a urmat

O femeie din Rodna a plecat pentru o scurtă vizită în Spania, la copii. În una dintre nopți, un consătean a vrut să îi intre în casă și să fure. Nu se aștepta ca atunci când va distruge camerele de supraveghere, acestea să pornească alarma:

Prima zi a lunii iunie ar fi putut fi o zi în care unei femei din Rodna să-i fie răvășită casa. Aceasta era plecată în Spania, la copii, în vizită. Iar un consătean a vrut să intre prin efracție și să fure din imobil.

Știa că există camere de supraveghere, așa că a vrut să le distrugă. Doar că în momentul în care le-a lovit, acestea au declanșat alarma.

Femeia s-a întors zilele trecute acasă, a văzut înregistrarea de pe camere și a făcut plângere la poliție. A și publicat imaginile în online, pentru a-l găsi ami ușor pe făptaș.

Un hoț a fost filmat când a vrut să intre într-o casă din comuna Rodna. A dat să spargă o cameră video de supraveghere moment în care s-a pornit alarma!

S-a întâmplat în noaptea de 1 iunie a.c. la o casă situată pe strada Grănicerilor (la ieșirea înspre comuna Șanț.

Probabil hotul știa că proprietara era plecată la copii în Spania, astfel ca a vrut să intre prin efracție în locuință.

Atâta noroc că hotul nu și -a putut pune planul în aplicare întrucât una dintre camerele de supraveghere video s-a pornit cu sunet de alarmă după ce a fost lovită de hoț cu o prăjiniă. În acel moment hotul a dat bir cu fugiți și dus a fost.

Oricum, pe baza probelor video, proprietara a făcut o plângere la poliție, astăzi, după ce s-a intors acasă” scrie Mesager24.

Polițiștii fac cercetările pentru a stabili identitatea persoanei.

Polițiștii din cadrul Postului de poliție comunal Rodna efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea stării de fapt și identificarea persoanei” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!