15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

Rombat se concentrează pe comunitate și fapte bune și pune bazele unei fundații

Producătorul de baterii Rombat a pus bazele unei fundații anul acesta. Potrivit CEO Rombat, Alin Ioaneș, aceasta va fi „suport” pentru implementarea mai multor proiecte la nivel local și național.

Într-un interviu pentru Forbes.ro, Alin Ioaneș, CEO Rombat vorbește despre planurile producătorului de baterii pentru anul în curs și anul viitor. Acesta a dezvăluit faptul că producătorul vrea să se implice mai mult în comunitatea locală.

Va face acest lucru prin Fundația Rombat, lansată anul acesta și care va fi suport pentru implementarea mai multor proiecte.

„Un focus special îl avem în zona de responsabilitate socială și relație cu comunitatea. Anul acesta am lansat Fundația Rombat, un proiect de suflet ce ne va fi suport în implementarea cât mai multor proiecte prin care ne vom implica în viața comunității, la nivel local sau național”, a precizat Alin Ioaneș, pentru Forbes.ro.

Rombat activează pe piață de 42 de ani, iar bateriile produse la Bistrița ajung în peste 35 de state. Anul acesta și anul viitor, producătorul își propune să continue eforturile pentru reducerea amprentei de carbon, printr-un parc fotovoltaic, dar și să continue să dezvolte produse inovatoare în zona automotive și a stocării de energie.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...