17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Rostul de dimineață: De câțiva ani refuzăm cu nonșalanță strălucirea muzicii clasice vieneze…! De ce…?

De vreo 4, 5 ani, pe la începutul lunii noiembrie, orașul se umple de afișe care anunță concertul faimoasei orchestre Johann Strauss Ensemble dispus să ne ofere strălucirea muzicii clasice vieneze. Însă până acum, bistrițenii au refuzat (discret sau nonșalant) concertul, mulțumindu-se cu afișele… Să fim oare prea săraci pentru un asemenea eveniment? Prea scumpe biletele?

Se pare că de 14 ani, mii de spectatori din România se bucură de atmosfera sărbătorilor de iarnă pe ritmurile fermecătoare ale muzicii clasice vieneze, în interpretarea faimoasei orchestre Johann Strauss Ensemble, condusă de charismaticul dirijor Russel McGregor.

Numai bistrițenii refuză cu încăpățânare să cumpere bilete! Deși afișele sunt disponibile și vizibile prin oraș cu două luni înaintea evenimentului, de câțiva ani încoace, concertul nu a avut loc până acum…

„Întrucât concertele orchestrei Johann Strauss Ensemble sunt susținute, de fiecare dată, cu casa închisă, organizatorii le recomandă tuturor persoanelor interesate să își achiziționeze biletele din timp, online de pe Bilete.ro și Ticketnet.ro sau de la casa de bilete a Palatului Culturii. Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Cat.II – 120 lei și Cat.I – 150lei”, se precizează într-un comunicat de presă care anunță concertul intitulat „Vienna Magic – Christmas Edition”. 

Strălucirea muzicii vieneze și-a propus să ajungă, și în acest an, pe scenele mai multor orașe din țara noastră, precum Brașov, Bistrița, Cluj-Napoca, Râmnicu-Vâlcea sau București. Spectatorii din Bistrița se vor putea bucura de reprezentația specială a muzicienilor austrieci, joi, 13 decembrie, la Palatul Culturii, începând cu ora 19:00.

Numai să facă bine să-și cumpere bilete…! Căci altfel ne vom mulțumi din nou cu evenimentele oferite de autoritățile locale cu prilejul sărbătorilor de iarnă… Mai ieftine și mai sigure, poate, pentru buzunarul ciuruit al concetățenilor noștri… Sau dimpotrivă…!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!