9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Rostul de dimineață: De câțiva ani refuzăm cu nonșalanță strălucirea muzicii clasice vieneze…! De ce…?

De vreo 4, 5 ani, pe la începutul lunii noiembrie, orașul se umple de afișe care anunță concertul faimoasei orchestre Johann Strauss Ensemble dispus să ne ofere strălucirea muzicii clasice vieneze. Însă până acum, bistrițenii au refuzat (discret sau nonșalant) concertul, mulțumindu-se cu afișele… Să fim oare prea săraci pentru un asemenea eveniment? Prea scumpe biletele?

Se pare că de 14 ani, mii de spectatori din România se bucură de atmosfera sărbătorilor de iarnă pe ritmurile fermecătoare ale muzicii clasice vieneze, în interpretarea faimoasei orchestre Johann Strauss Ensemble, condusă de charismaticul dirijor Russel McGregor.

Numai bistrițenii refuză cu încăpățânare să cumpere bilete! Deși afișele sunt disponibile și vizibile prin oraș cu două luni înaintea evenimentului, de câțiva ani încoace, concertul nu a avut loc până acum…

„Întrucât concertele orchestrei Johann Strauss Ensemble sunt susținute, de fiecare dată, cu casa închisă, organizatorii le recomandă tuturor persoanelor interesate să își achiziționeze biletele din timp, online de pe Bilete.ro și Ticketnet.ro sau de la casa de bilete a Palatului Culturii. Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Cat.II – 120 lei și Cat.I – 150lei”, se precizează într-un comunicat de presă care anunță concertul intitulat „Vienna Magic – Christmas Edition”. 

Strălucirea muzicii vieneze și-a propus să ajungă, și în acest an, pe scenele mai multor orașe din țara noastră, precum Brașov, Bistrița, Cluj-Napoca, Râmnicu-Vâlcea sau București. Spectatorii din Bistrița se vor putea bucura de reprezentația specială a muzicienilor austrieci, joi, 13 decembrie, la Palatul Culturii, începând cu ora 19:00.

Numai să facă bine să-și cumpere bilete…! Căci altfel ne vom mulțumi din nou cu evenimentele oferite de autoritățile locale cu prilejul sărbătorilor de iarnă… Mai ieftine și mai sigure, poate, pentru buzunarul ciuruit al concetățenilor noștri… Sau dimpotrivă…!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...