13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Rostul de dimineață: Fără rușine, în centrul orașului, în plină stradă…!

Imagini mai puțin obișnuite ieri, în plină stradă, în buricul târgului! Aici și-au găsit să povestească sau să-și depene amintiri, să miorlăie atât de tare cine știe ce secrete, încât oamenii și-au întrerupt plimbarea, privindu-le uimiți…

Cine s-a plimbat ieri pe strada Gheorghe Șincai, a avut parte de o scenă neobișnuită. Cine a trecut ieri prin centrul orașului, le-a auzit de departe povestind, cu voce tare, fără jenă, fără nicio rușine… Se certau…? Aveau de împărțit ceva…? Își împărtășeau niscaiva amintiri din copilărie? Discutau aprins încercând să-și regleze ceva neînțelegeri mai vechi…?

Greu de spus… Cert este că miorlăiau în plină stradă, schimbând replici de neînțeles, într-o limbă melodioasă și imposibil de transcris în cuvinte…

Oamenii s-au oprit ca la circ să urmărească amuzați (sau îngrijorați?) întreaga scenă.

Unii au încercat să ghicească ce anume își povestesc acolo cele două pisici – foarte probabil maidaneze…

Dovadă simplă și limpede că atunci când ai de spus ceva cu orice preț – nu mai stai pe gânduri… Nu se știe când mai prinzi o asemenea ocazie:

[arve url=”https://youtu.be/QMxJYWPNvlQ” /]

Foto deschidere @ Primaria Bistrita

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: