20.2 C
Bistrița
duminică, iunie 20, 2021

Rostul de dimineaţă: Necazurile pe oameni umblă… Inclusiv la Petriş…!

Necazurile pe oameni umblă… Inclusiv la Petriş, de unde un localnic revoltat ne-a trimis câteva fotografii. „Oamenii ăștia au nevoie de o trezire…!”

Necazurile pe oameni umblă, spunea cineva pe vremuri. Şi sunt de multe feluri. Inclusiv în Petriş – de unde un localnic revoltat ne-a trimis câteva fotografii. Ele mărturisesc de la sine o situaţie revoltătoare pentru unii…

În mijlocul localităţii, în centrul comunităţii care ar trebui să sclipească de curăţenie, ordine şi disciplină – în inima localităţii – care ar trebui să fie o adevărată vatră a tradiţiei – câteva vaci…!

Au fost lăsate libere – alături de vreo doi cai – să pască şi să se plimbe nestingherite…

Atunci când comoditatea și nesimțirea se întâlnesc, vacile pasc în parc. Doar sunt în siguranță…!”, ne-a transmis revoltat un locuitor din Petriş.

Oamenii ăștia au nevoie de o trezire…! Vaci în parc și cai pe terenul din mijlocul satului…!„, punctează supărat omul…

Acum, că le-am făcut de ruşine şi le-am dat la ziar – să sperăm că data viitoare vacile şi caii se vor gândi de două ori – înainte de a se deda la asemenea comportamente nepotrivite şi necorespunzătoare…!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...