18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Rostul de dimineață: O păstrăvărie, în centrul orașului…?!?

O păstrăvărie, centrul orașului…?! O sală de bowling – în buricul târgului? Să fie oare posibil una ca asta…?

Este posibil, în imaginația noastră mistuită de dorul unor vremuri demult apuse… Și în sufletul celor de la Casa EMA care își privesc zilnic, cu nostalgie, piscina goală…

Dar cum umorul sănătos trece primejdia rea – cei de la EMA Grafix au început un joc amuzant. Un joc al posibilităților creative. Și salvatoare, pe undeva…  

…ne-am gândit că, dacă tot nu avem voie să folosim piscina cum trebuie, să ne apucăm de plantat gazon și să închiriem zone de picnic. Punem la dispoziție grătare și cărbuni! Și nu ne facem griji de fum, pentru că avem instalație bună de evacuare a aerului…”, au transmis cei de la Casa EMA: 

Piscina – altă dată plină de copii și adulți care se bălăceau gălăgioși și fericiși în apa albastră – s-a dovedit bună și pentru fitness… 

Mergând mai departe cu ideile de afaceri noi, vă prezentăm Casa EMA Bowling Alley. Și nici măcar nu arată rău…!

E încă în fază de proiect, firește… Nu asta e conformația finală a pistelor…”, au mai propus tinerii optimiști de la Casa EMA. 

Cireașa de pe tort: o păstrăvărie, în buricul târgului. În locul bazinului de înot…

Între timp, ne gândim la reconversie profesională, pentru că nu știm când putem să dăm drumul la piscină. Așa că, fiți bineveniți la Păstrăvăria Casa EMA…!  Nici o zi / nicio masă fără pește!” 

Desigur, sunt simple exerciții de imaginație… Sunt și exemple ale unor oameni care dau dovadă de umor și fantezie, în vremuri grele, când puțini își permit curajul de a rămâne cu capul pe umeri…

Sunt cei de la agenția de publicitate EMA Grafix care știu să scoată apă din piatră seacă…

Și care sunt în stare să vă ofere oricând idei fabuloase de afaceri de criză… 🙂 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: