14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Rostul de dimineaţă: Zăpadă de vânzare…?!?

Ca să nu rămânem şi în acest an repetenţi, ca să nu rămânem dezamăgiţi, neostoiţi sau nesătui – ni se oferă o şansă în plus: putem cumpăra zăpadă de pe Facebook…!

Cine s-a trezit nevoit – din motive obiective şi consistente – să-şi petreacă zilele de sărbătoare în Bistriţa – a trebuit să se mulţumească, totodată, cu această iarnă seacă… De ani de zile nu s-a mai pomenit la Bistriţa o iarnă fără strop de zăpadă. Dar în acest an, suntem nevoiţi să consimţim asupra acestui trist (dramatic?) aspect.

Nu avem zăpadă… Unele termometre au înregistrat zilele trecute chiar şi 20 de grade…

Au exagerat, desigur. Dar exagerarea lor nu a făcut decât să adâncească şi mai mult depresia unora. Sau întrebările retorice – mâhnite – abătute ale altora…

Unde se ascunde zăpada de altădată? Unde s-au dus zăpezile de demult? Se întoarce lumea cu susul în jos? Suntem cu adevărat pierduţi…? Vom apela în curând la anunţul celor de la Tihuţa Retreat, care – mai în glumă mai în serios – ne oferă zăpadă de vânzare…?!?

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...