21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

S-a redeschis circulația în sensul giratoriu de pe General Grigore Bălan!

1Veste bună pentru șoferi! S-a redeschis circulația în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Gen. Grigore Bălan cu Avram Iancu și Calea Moldovei.

Zona sensului giratoriu de la intersecția străzilor Gen. Grigore Bălan cu Avram Iancu s-a închis în 22 mai. Se anunțau o lună de lucrări, astfel că traficul a fost închis în zonă.

Astăzi, s-a redeschis circulația rutieră în sensul giratoriu, spre bucuria șoferilor. Totuși, zona va mai fi închisă o dată, pentru turnareas stratului de uzură.

”Cu o săptămână mai devreme, s-a redeschis circulația în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Gen. Grigore Bălan, Avram Iancu și Calea Moldovei!

În cadrul proiectului Linia Verde, aici au fost efectuate lucrări de refacere a infrastructurii carosabilului. S-a intervenit și la conductele de apă-canalizare și îngroparea rețelei de fibră optică.

Pentru moment, în zonă a fost turnat primul covor asfaltic, urmând ca pe întreg tronsonul străzii General Grigore Bălan să se revină cu turnarea stratului de uzură” a transmis primarul Ioan Turc.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. O lucrare se preda cu toate marcajele facute si vopseaua folosita trebuie sa fie groasa si topita pe loc nu putina vopsea care se sterge in 2 saptamani… cand invatam sa cerem o lucrare corespunzatoare? pretul sigur e pana la cer….

  2. Dar trotuarele de pe aceasta strada, cand le terminati? Si multe altele, incepute si lasate in coada de peste. Nu exista nici o ordine, nimic nu e terminat, iar orasul imi aduce aminte de copilaria mea la tara, din anii 60.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...