25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

S-a terminat regalul de enduro de pe Valea Bârgăului! Adrenalină, trasee dificile și… Accidentări

Enduro Heniu este considerată o competiție spectaculoasă, datorită unui traseu superb și dificil, care încearcă până la ultimul gram concurenții ce luptă cu vremea, suprafețele dificile și cu propriile motoare. S-a încheiat încă o ediție pe Heniu de enduro, după care s-a tras linie și s-au înscris victorii, eșecuri și… Accidentări.

Ediția de enduro de la Prundu Bârgăului a fost organizată pe un traseu dificil pentru participanți din două perspective: terenul și vremea din weekend-ul trecut.

La competiție s-au strâns pasionații de aventură și adrenalină din toate colțurile țării, dar și din străinătate, evenimentul luând amploare după alte ediții reușite. În ediția de anul acesta, pe Valea Bârgăului au ajuns aproape 180 de motocicliști, printre care și străini din Polonia sau Ungaria.

Cluburile cu cei mai numeroși participanți au fost Master Bike Cluj, Black Ryders Sibiu, Extrem Moto Orăștie, sau Hard Enduro Maramureș ori Târgu Neamț.

Din păcate, nu toți au reușit să se ferească de accidentări. Serviciul de Salvamont Bistrița-Năsăud a intervenit de două ori pe traseul dificil al Heniului pentru a acorda îngrijiri medicale de specialitate pentru doi motocicliști.

Iată clasamentele pe categorii: click aici

Foto: Enduro Heniu/Federația Română de Motociclism/Serviciul Public de Salvamont Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...