8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

S-au deschis trambulinele din Parcul Municipal! Când le poți „testa”:

Municipalitatea a deschis cele 4 trambuline amplasate în Parcul Municipal, în apropiere de Sala Polivalentă. Acestea pot fi „testate” zilnic, după-masă, și aproape toată ziua în weekend.

Cele 4 trambuline din Parcul Municipal pot fi în sfârșit folosite! Primăria Bistrița a început montarea lor încă de luna trecută. Acestea sunt amplasate în apropierea Sălii Polivalente, completând astfel spațiul de joacă existent în zonă.

Trambulinele pot fi testate zilnic, între orele 16:00 și 20:00, de luni până vineri. Sâmbătă și duminică, cele 4 trambuline pot fi încercate între orele 10:00 și 20:00. Accesul este gratuit.

Este vorba despre trambuline cu corzi elastice, care se pot plia și reloca în altă parte. Acestea au costat 87.000 de lei.

Foto: Ioan Turc Facebook

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: