25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

S-au înmulțit cazurile de Covid. La Petru Rareș incidența a ajuns la 7,5 cazuri/mia de locuitori

În ultimele 24 de ore, în județ au fost raportate 170 de cazuri noi de Covid și două decese. Municipiul Bistrița are o incidență de peste 4 la mia de locuitori, în timp ce în Petru Rareș incidența a ajuns la 7,5.

Nu mai puțin de 12.000 de cazuri de Covid s-au înregistrat în ultimele 24 de ore la nivel național. În Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 168 de cazuri și două decese.

29 de persoane sunt izolate în spital, una dintre ele fiind la Anestezie Terapie Intensivă. 9 copii sunt internați și ei cu Covid, iar peste 500 sunt izolați la domiciliu. Două persoane au decedat.

Incidența cazurilor în municipiul Bistrița a ajuns la 4/mie, iar în Petru Rareș a trecut de 7,5/mie. Potrivit primarului comunei Petru Rareș Ionel Ropan, incidența a început să crească de o săptămână, de când au început să vină acasă localnicii care muncesc în străinătate.

„De două săptămâni a început să crească incidența. Sunt veniți mulți acasă. Nu cred că avem pe cineva internat în spital”, a precizat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ionel Ropan.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.