16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Să sperăm ca va fi rece la iarnă! Că loc pentru un nou patinoar, s-a găsit!

Municipalitatea a găsit un nou loc pentru a amplasa un patinoar. Astfel, bistrițenii vor putea patina în lunile decembrie și ianuarie. Frig să fie. Și firme care să câștige licitația. Contractul va fi pe o perioadă de 5 ani.

Iarna care a trecut, bistrițenii au dus lipsa unui patinoar. Singurul disponibil a fost cel din apropierea Spitalului Județean. În schimb, față de alți ani, în fața Sălii Polivalente, sau pe Pietonal, patinoarele au lipsit.

Firma care a câștigat licitația, s-a retras, înainte de finalizarea perioadei de cinci ani, pe cât a fost încheiat contractul.

Astfel, pentru iarna ce urmează, municipalitatea va organiza o licitație pentru închirierea unui spațiu unde să se amplaseze un patinoar. Este vorba de 900 de mp, aflați în fața Palatului Culturii. Parcarea respectivă va „găzdui” un patinoar, în lunile decembrie și ianuarie.

Până în prezent, două firme s-au arătat interesate să amplaseze un patinoar. E vorba de o firmă din Bistrița și una din Vaslui.

Chiria începe de la 2.000 de lei pe lună, iar adjudecătorul va avea obligația suportării cheltuielilor aferente montării, întreținerii și utilităților pentru funcționarea în condiții normale.

Contractul se va încheia pe o perioadă de cinci ani de zile.

Astfel, frig să fie la iarnă, și firmă care să câștige licitația, că loc este!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.