19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Sala de sport a Liceului Sportiv se pregătește pentru adăpostirea refugiaților din Ucraina

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv se pregătește pentru a primi și adăposti refugiații care fug de războiul din Ucraina. În acest sens, s-au scos din rezervele de stat mai multe produse și bunuri pentru dotarea sălii de sport.

Liceul cu Program Sportiv din Bistrița își pune la dispoziție sala de sport pentru adăpostirea refugiaților din Ucraina.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât ieri să scoată de la rezervele de stat mai multe produse și bunuri materiale pentru dotarea sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv și pregătirea sa pentru a putea primi refugiați.

Nu este prima locație pusă la dispoziție de Liceul cu Program Sportiv pentru cei care fug de războiul din Ucraina. Unitatea de Învățământ a pus la dispoziția refugiaților și cabana de la Piatra Fântânele.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...