8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Sala de sport a Liceului Sportiv se pregătește pentru adăpostirea refugiaților din Ucraina

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv se pregătește pentru a primi și adăposti refugiații care fug de războiul din Ucraina. În acest sens, s-au scos din rezervele de stat mai multe produse și bunuri pentru dotarea sălii de sport.

Liceul cu Program Sportiv din Bistrița își pune la dispoziție sala de sport pentru adăpostirea refugiaților din Ucraina.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât ieri să scoată de la rezervele de stat mai multe produse și bunuri materiale pentru dotarea sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv și pregătirea sa pentru a putea primi refugiați.

Nu este prima locație pusă la dispoziție de Liceul cu Program Sportiv pentru cei care fug de războiul din Ucraina. Unitatea de Învățământ a pus la dispoziția refugiaților și cabana de la Piatra Fântânele.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: