-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Salariul directorului Gloria 2018, cât cel al președintelui Consiliului Județean!

Clubul Sportiv Gloria 2018 va avea director plătit regește. Consilierii județeni au aprobat proiectul prin care se stabilește grila de salarizare a noului club.

12.000 lei va fi salariul directorului Clubului Sportiv Gloria 2018, club care va include oina, handbalul feminin și atletism. Consilierul județean Eugen Curtean nu a fost de acord cu acest lucru și a propus reducerea salariului la 8000 de lei, spunând că nu e normal ca directorul unui club sportiv să aibă un salariu apropiat de cel al președintelui Consiliului Județean.

„Eu nu pot să fac comentarii legate de salarizare pentru că nici nu știu dacă e mult sau puțin. Nu intru în contradicție cu dumneavoastră pentru că propunerile au venit din zona specialiștilor. S-a propus pentru ca acest post să fie atractiv pentru persoane care pot manageria un astfel de club”, a spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Până la urmă, propunerea consilierului Curtean nu a mai fost votată, pentru că s-a aprobat proiectul de hotărâre în forma lui inițială (22 voturi pentru, 7 împotrivă, 2 consilieri nu au votat).

Director interimar al CS Gloria 2018 a fost numit, tot în cadrul ședinței de astăzi, antrenorul secund al CSM Bistrița, Alexandru Radu Moldovan.

Bugetul pentru anul 2018 al CS Gloria 2018 este de 2.150.000 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.