15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Salariul directorului Gloria 2018, cât cel al președintelui Consiliului Județean!

Clubul Sportiv Gloria 2018 va avea director plătit regește. Consilierii județeni au aprobat proiectul prin care se stabilește grila de salarizare a noului club.

12.000 lei va fi salariul directorului Clubului Sportiv Gloria 2018, club care va include oina, handbalul feminin și atletism. Consilierul județean Eugen Curtean nu a fost de acord cu acest lucru și a propus reducerea salariului la 8000 de lei, spunând că nu e normal ca directorul unui club sportiv să aibă un salariu apropiat de cel al președintelui Consiliului Județean.

„Eu nu pot să fac comentarii legate de salarizare pentru că nici nu știu dacă e mult sau puțin. Nu intru în contradicție cu dumneavoastră pentru că propunerile au venit din zona specialiștilor. S-a propus pentru ca acest post să fie atractiv pentru persoane care pot manageria un astfel de club”, a spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Până la urmă, propunerea consilierului Curtean nu a mai fost votată, pentru că s-a aprobat proiectul de hotărâre în forma lui inițială (22 voturi pentru, 7 împotrivă, 2 consilieri nu au votat).

Director interimar al CS Gloria 2018 a fost numit, tot în cadrul ședinței de astăzi, antrenorul secund al CSM Bistrița, Alexandru Radu Moldovan.

Bugetul pentru anul 2018 al CS Gloria 2018 este de 2.150.000 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: