21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Salvatorii, pe jar: O oră, trei evenimente, nouă persoane implicate!

Salvatorii bistrițeni au fost solicitați să intervină la trei evenimente, în decurs de nicio oră. Nouă persoane au fost implicate: șapte în Bistrița, unul în Prundu Bârgăului și unul în Beclean. CE s-a întâmplat:

Trei apeluri la 112, în nicio oră! Trei incidente diferite, în trei zone diferite.

Primul, la ora 10:00, accident cu două autoturisme pe Drumul Cetății. 7 persoane au fost implicate. Din fericire, echipajul SMURD i-a evaluat la fața locului, neimpunându-se transportul la spital.

Al doilea, un bărbat s-a accidentat în pădure. Incidentul a avut loc la Beclean, în zona Valea Viilor. A intervenit un echipaj SAJ și Salvamont Bistrița.

„La sosirea echipajului B2 SAJ, bărbatul de aproximativ 38 de ani era conștient și prezenta o fractură de membru inferior. Acesta a fost stabilizat, fractura a fost imobilizată și va fi transportat la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, au transmis reprezentanții SAJ BN.

Al treilea a avut loc în Prundu Bârgăului. O bătrânică a trecut strada neregulamentar, fiind lovită de un autoturism.

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat următoarele: În localitatea Prundu Bârgăului, la intersecția Drumului Național 17 cu strada Martirilor, o femeie în vârstă de 69 de ani, care ar fi fost angajată într-o traversare neregulamentară, a fost accidentată de un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, din localitate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest-rezultat negativ. Continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Sursă foto- Salvamont Bistrița Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: