21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Sanovil oferă analize gratuite pentru patru copii și un adult cu probleme medicale și fără posibilități materiale

Clinica Sanovil oferă analize medicale gratuit, ori de câte ori este nevoie, pentru patru copii și un adult cu probleme medicale și cu o situație materială precară. Propunerea a venit de la Liga Militarilor Profesioniști, iar managerul și medicul Gavrilaș Mureșan a acceptat imediat.

Liga Militarilor Profesioniști, prin Dănuț Vidican și Melinca Daniel, i-au propus medicului și managerului Clinicii Sanovil Bistrița să ajute patru copii și un adult cu analize medicale gratuit, de câte ori este nevoie.

Cei patru copii și adultul care vor fi ajutați au probleme medicale, dar și o situație materială precară.

„Un medic cu o dăruire fantastică și totodată un om minunat, cu o pozitivitate molipsitoare, mereu cu zâmbetul pe buze și interesat la maxim de bunăstarea oamenilor. Unul pentru altul suntem mereu, dr. Gavrilaș”, au postat pe Facebook reprezentanții Ligii Militarilor Profesioniști.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...