13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Sanovil va avea începând din vara aceasta una dintre cele mai mari policlinici din țară

Grupul Sanovil continuă să investească și să dezvolte sectorul de medicină privată din județ. De ceva vreme, Sanovil lucrează la extinderea policlinicii de pe strada 1 Decembrie, care, odată finalizată se va număra printre cele mai mari din țară.

Prezent la una dintre emisiunile Ziarului Financiar, doctorul Gavrilaș Mureșan, fondatorul brandului Sanovil, a vorbit și despre investițiile grupului aflate în derulare.

Astfel, vara aceasta se vor finaliza lucrările de extindere la policlinica de pe strada 1 Decembrie. Odată cu finalizarea lucrărilor, Sanovil va avea una dintre cele mai mari policlinici din țară.

„Vara aceasta, policlinica va deveni, poate, cea mai mare policlinică din țară. Avem 12 specialități medicale în contract cu CAS. Avem 25-30 de specialități medicale în afara contractului cu CAS. Avem acum aproximativ 2.200 de mp de spații medicale și în aceste luni, o lună-două, vom deschide încă un corp de clădire la policlinică, astfel încât va fi o policlinică de aproximativ 5.000 de mp. Nu sunt multe în țara noastră așa.  Policlinica fi privată, dar va fi și în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate”, a precizat doctorul Gavrilaș Mureșan, la emisiunea Ziarului Financiar. 

Acesta a mai spus că anul trecut 8.000 de persoane au trecut pragul clinicii din Viișoara, dintre acestea 3.500 au beneficiat de internare continuă. La policlinică au fost înregistrate, în 2021, peste 100.000 de prezentări.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...