22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

Sanovil va avea începând din vara aceasta una dintre cele mai mari policlinici din țară

Grupul Sanovil continuă să investească și să dezvolte sectorul de medicină privată din județ. De ceva vreme, Sanovil lucrează la extinderea policlinicii de pe strada 1 Decembrie, care, odată finalizată se va număra printre cele mai mari din țară.

Prezent la una dintre emisiunile Ziarului Financiar, doctorul Gavrilaș Mureșan, fondatorul brandului Sanovil, a vorbit și despre investițiile grupului aflate în derulare.

Astfel, vara aceasta se vor finaliza lucrările de extindere la policlinica de pe strada 1 Decembrie. Odată cu finalizarea lucrărilor, Sanovil va avea una dintre cele mai mari policlinici din țară.

„Vara aceasta, policlinica va deveni, poate, cea mai mare policlinică din țară. Avem 12 specialități medicale în contract cu CAS. Avem 25-30 de specialități medicale în afara contractului cu CAS. Avem acum aproximativ 2.200 de mp de spații medicale și în aceste luni, o lună-două, vom deschide încă un corp de clădire la policlinică, astfel încât va fi o policlinică de aproximativ 5.000 de mp. Nu sunt multe în țara noastră așa.  Policlinica fi privată, dar va fi și în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate”, a precizat doctorul Gavrilaș Mureșan, la emisiunea Ziarului Financiar. 

Acesta a mai spus că anul trecut 8.000 de persoane au trecut pragul clinicii din Viișoara, dintre acestea 3.500 au beneficiat de internare continuă. La policlinică au fost înregistrate, în 2021, peste 100.000 de prezentări.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...