11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Școlile au decis! Părinții vor testa copiii acasă cu teste rapide

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, în județul nostru părinții vor testa copiii acasă, cu teste rapide primite la școală. Se pare că așa au decis consiliile de administrație din toate școlile din județ.

Părinții copiilor care frecventează școlile și grădinițele din județ au decis să îi testeze acasă și nu la școală. Informația a fost făcută publică de Inspectoratul Școlar Județean.

„Imediat după reluarea cursurilor, conducerea acestora va facilita procesul de pregătire și distribuire a testelor către elevi, astfel încât procesul de testare să se poată derula în zilele de luni și joi ale săptămânii următoare. Consiliul de Administrație al fiecărei unități de învățământ a hotărât ca testarea copiilor/elevilor să fie efectuată la domiciliul acestora, sub supravegherea părinților/tutorilor legali”, informează Inspectoratul Școlar Județean.

În județul nostru a ajuns o primă tranșă de 100.000 de teste antigen pe bază de salivă. Acestea au ajuns deja în unitățile de învățământ și vor fi asamblate zilele acestea, pentru a putea fi folosite săptămâna viitoare.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Nu au decis parintii! Am fost constransi sa acceptam varianta aceasta din diverse motive: ba pentru ca nu au suficient personal medical, ba ca trebui sa mearga de la 6 copii la scoala, pentru a putea fi testati. Pe bune?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...