17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Se caută directori în mai multe școli din Bistrița-Năsăud! Printre ele se numără Liceul Sanitar sau Liceul de Arte Plastice

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a publicat o listă cu școlile unde se caută directori sau directori adjuncți. Trierea candidaților se face în baza unui concurs.

Conducerea mai multor școli din mediul urban și rural, inclusiv grădinițe, se va schimba. ISJ BN a scos deja lista cu posturile disponibile și așteaptă înscrieri pentru concurs. Este vorba despre 27 de posturi de directori.

Printre școlile care-și caută directori se numără Liceul Sanitar Bistrița, Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba”, dar și unități din Rodna, Parva, Budacu de Jos, Șintereag, Chiochiș, Cireșoaia sau Feldru.

De asemenea, este vacant postul de director al Clubului Copiilor Sângeorz-Băi și cel al Centrului Județean de Excelență.

Alături de anunț au fost încărcate și bibliografia, documentele necesare înscrierii și fișele de post pentru directori și adjuncți. Dosarele se depun între 28 iunie și 27 iulie, proba scrisă va avea loc în data de 8 septembrie, iar proba de interviu între 22 și 29 septembrie. Puteți consulta anunțul aici.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.