8.4 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Se caută directori în mai multe școli din Bistrița-Năsăud! Printre ele se numără Liceul Sanitar sau Liceul de Arte Plastice

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a publicat o listă cu școlile unde se caută directori sau directori adjuncți. Trierea candidaților se face în baza unui concurs.

Conducerea mai multor școli din mediul urban și rural, inclusiv grădinițe, se va schimba. ISJ BN a scos deja lista cu posturile disponibile și așteaptă înscrieri pentru concurs. Este vorba despre 27 de posturi de directori.

Printre școlile care-și caută directori se numără Liceul Sanitar Bistrița, Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba”, dar și unități din Rodna, Parva, Budacu de Jos, Șintereag, Chiochiș, Cireșoaia sau Feldru.

De asemenea, este vacant postul de director al Clubului Copiilor Sângeorz-Băi și cel al Centrului Județean de Excelență.

Alături de anunț au fost încărcate și bibliografia, documentele necesare înscrierii și fișele de post pentru directori și adjuncți. Dosarele se depun între 28 iunie și 27 iulie, proba scrisă va avea loc în data de 8 septembrie, iar proba de interviu între 22 și 29 septembrie. Puteți consulta anunțul aici.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...