23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Se deschid două creșe pe timpul verii! Locuri limitate! Grăbiți-vă să vă înscrieți copiii!

Municipalitatea a decis deschiderea a două creșe, pentru copiii a căror părinți NU au alte soluții pe timp de vară. Locurile sunt limitate, așa că părinții trebuie să acționeze rapid. CARE e procedura:

Pndemia de coronavirus a închis unitățile de învățământ, creșele, afterschool-urile.

Totuși, cu valul de relaxare anunțat de la 1 iunie, s-a dat libertate de deschidere a acestora, chiar și acum, pe timp de vară.

Decizia finală aparține însă autorităților locale.

Azi, municipalitatea a decis deschiderea a două creșe pentru copiii a căror părinți nu au alte soluții pentru cei mici. Locurile sunt limitate, la 50, per total.

Așa că părinții trebuie să acționeze rapid.

Având în vedere prevederile Ordinului 3936 / 12.06.2020, privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creșelor, grădinițelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, Ordin comun al Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Primăria municipiului Bistrița anunță redeschiderea Creșei nr. 1, situată pe Aleea Șieului și a Creșei Nr. 3 din Ștefan cel Mare, începând cu data de 1 iulie 2020. În conformitate cu prevederile acestui act normativ au fost luate toate măsurile necesare pentru derularea în cele mai bune condiții a acestei activități. În condițiile impuse grupele vor fi organizate astfel în cât să nu depășească numărul de 8 copii / grupă iar numărul total de copii în cele două creșe va fi de maxim 50. În intervalul 22 – 24 iunie 2020 pot fi transmise cereri la adresa de e-mail [email protected], precum și o declarație pe proprie răspundere, conform unui model oferit de Direcția Municipală de Sănătate. După analiza solicitărilor vor fi comunicate solicitanților rezultatele astfel încât începând cu data de 1 iulie 2020 să poată fi reluată activitatea în cele două creșe. Prioritatea de înscriere va fi conform principiului  – primul venit primul servit, înscrierea se consideră efectuată la depunerea cererii și a declarației pe proprie răspundere.” anunță municipalitatea.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...