22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Se deschid două creșe pe timpul verii! Locuri limitate! Grăbiți-vă să vă înscrieți copiii!

Municipalitatea a decis deschiderea a două creșe, pentru copiii a căror părinți NU au alte soluții pe timp de vară. Locurile sunt limitate, așa că părinții trebuie să acționeze rapid. CARE e procedura:

Pndemia de coronavirus a închis unitățile de învățământ, creșele, afterschool-urile.

Totuși, cu valul de relaxare anunțat de la 1 iunie, s-a dat libertate de deschidere a acestora, chiar și acum, pe timp de vară.

Decizia finală aparține însă autorităților locale.

Azi, municipalitatea a decis deschiderea a două creșe pentru copiii a căror părinți nu au alte soluții pentru cei mici. Locurile sunt limitate, la 50, per total.

Așa că părinții trebuie să acționeze rapid.

Având în vedere prevederile Ordinului 3936 / 12.06.2020, privind stabilirea măsurilor necesare în vederea redeschiderii creșelor, grădinițelor, afterschool-urilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, Ordin comun al Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Primăria municipiului Bistrița anunță redeschiderea Creșei nr. 1, situată pe Aleea Șieului și a Creșei Nr. 3 din Ștefan cel Mare, începând cu data de 1 iulie 2020. În conformitate cu prevederile acestui act normativ au fost luate toate măsurile necesare pentru derularea în cele mai bune condiții a acestei activități. În condițiile impuse grupele vor fi organizate astfel în cât să nu depășească numărul de 8 copii / grupă iar numărul total de copii în cele două creșe va fi de maxim 50. În intervalul 22 – 24 iunie 2020 pot fi transmise cereri la adresa de e-mail [email protected], precum și o declarație pe proprie răspundere, conform unui model oferit de Direcția Municipală de Sănătate. După analiza solicitărilor vor fi comunicate solicitanților rezultatele astfel încât începând cu data de 1 iulie 2020 să poată fi reluată activitatea în cele două creșe. Prioritatea de înscriere va fi conform principiului  – primul venit primul servit, înscrierea se consideră efectuată la depunerea cererii și a declarației pe proprie răspundere.” anunță municipalitatea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!