-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Se redeschide Cinematograful Dacia. Interzis cu băuturi și gustări la filme

Vineri se redeschide Cinematograful Dacia, după ce a fost închis câteva luni bune. Acesta nu va funcționa, însă, la capacitate maximă. Cei care vor să se bucure de un film la cinema nu vor mai putea intra în sală cu băuturi și gustări.

Vineri, 4 septembrie, se redeschide Cinematograful Dacia. Se pare că conducerea a amânat puțin deschidere și nu a reluat activitatea de la 1 septembrie pentru ca normele de aplicare ale prevederilor legale să fie publicate în monitorul oficial.

Bistrițenii care vor să se bucure de un film la cinema vor avea de respectat mai multe reguli. Printre ele se numără accesul interzis cu băuturi și gustări și purtarea măștii de protecție pe toată durata filmului.

„Până vineri, când vom avea bucuria să ne revedem, noi suntem pe baricade cu forțe proaspete, cu bucurie în suflet și cu calcule făcute pe hârtie. Respectarea distanței de 2 m între spectatori, grad de ocupare al sălii de maxim 50% din capacitate, sunt doar câteva din cifrele care trebuie eficientizate la maximum, fără alimente și băuturi în interior, purtând obligatoriu masca de protecție”, informează Centrul Cultural Dacia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...