12.5 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

Se redeschide Cinematograful Dacia. Interzis cu băuturi și gustări la filme

Vineri se redeschide Cinematograful Dacia, după ce a fost închis câteva luni bune. Acesta nu va funcționa, însă, la capacitate maximă. Cei care vor să se bucure de un film la cinema nu vor mai putea intra în sală cu băuturi și gustări.

Vineri, 4 septembrie, se redeschide Cinematograful Dacia. Se pare că conducerea a amânat puțin deschidere și nu a reluat activitatea de la 1 septembrie pentru ca normele de aplicare ale prevederilor legale să fie publicate în monitorul oficial.

Bistrițenii care vor să se bucure de un film la cinema vor avea de respectat mai multe reguli. Printre ele se numără accesul interzis cu băuturi și gustări și purtarea măștii de protecție pe toată durata filmului.

„Până vineri, când vom avea bucuria să ne revedem, noi suntem pe baricade cu forțe proaspete, cu bucurie în suflet și cu calcule făcute pe hârtie. Respectarea distanței de 2 m între spectatori, grad de ocupare al sălii de maxim 50% din capacitate, sunt doar câteva din cifrele care trebuie eficientizate la maximum, fără alimente și băuturi în interior, purtând obligatoriu masca de protecție”, informează Centrul Cultural Dacia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...