7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Se redeschide Cinematograful Dacia. Interzis cu băuturi și gustări la filme

Vineri se redeschide Cinematograful Dacia, după ce a fost închis câteva luni bune. Acesta nu va funcționa, însă, la capacitate maximă. Cei care vor să se bucure de un film la cinema nu vor mai putea intra în sală cu băuturi și gustări.

Vineri, 4 septembrie, se redeschide Cinematograful Dacia. Se pare că conducerea a amânat puțin deschidere și nu a reluat activitatea de la 1 septembrie pentru ca normele de aplicare ale prevederilor legale să fie publicate în monitorul oficial.

Bistrițenii care vor să se bucure de un film la cinema vor avea de respectat mai multe reguli. Printre ele se numără accesul interzis cu băuturi și gustări și purtarea măștii de protecție pe toată durata filmului.

„Până vineri, când vom avea bucuria să ne revedem, noi suntem pe baricade cu forțe proaspete, cu bucurie în suflet și cu calcule făcute pe hârtie. Respectarea distanței de 2 m între spectatori, grad de ocupare al sălii de maxim 50% din capacitate, sunt doar câteva din cifrele care trebuie eficientizate la maximum, fără alimente și băuturi în interior, purtând obligatoriu masca de protecție”, informează Centrul Cultural Dacia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...