18.8 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

Se relaxau în mașină…cu 15 plicuri de substanțe interzise. Ce i-a dat de gol:

Trei tineri au fost prinși aseară de către polițiști cu 15 plicuri de substanțe interzise. Aceștia se aflau într-o mașină parcată. Ce a atras atenția polițiștilor:

Polițiștii au luat aseară la puricat o mașină staționată pe o stradă din Bistrița. Oamenilor legii le-au atras atenția tocmai cei trei ocupanți, cu vârste cuprinse între 21 și 22 din Șieu Odorhei și Bistrița.

„În jurul orei 20:00, pe raza municipiului Bistrița, polițiștii Biroului de Ordine Publică au observat un autoturism parcat, iar ocupanții acestuia având un comportament neobișnuit”, spune IPJ BN, într-un comunicat de presă.

În urma controlului, oamenii legii au găsit 15 pliculețe de substanțe cu posibil efect psihotrop.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...