4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Semne BUNE anul are: Șapte băieței și două fetițe au venit pe lume de Revelion

Tradiția spune că primul venit pe lume în noul an ”prevestește” cum vor merge lucrurile. Semnele sunt bune: de Revelion au venit pe lume șapte băieței și două fetițe!

Bucurie în nouă familii de bistrițeni cu ocazia Revelionului. Au venit pe lume, la spital sau la Sanovil, nouă bebeluși sănătoși.

În perioada 31 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023, au venit pe lume patru băieței și două fetițe. Toți copilașii sunt sănătoși și voinici!„ a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

În 31 decembrie 2022 a venit pe lume un băiețel, iar în 1 ianuarie 2023 au venit pe lume doi băieței. Toți sunt sănătoși!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Cristina Creța, asistență șefă în cadrul Clinicii Sanovil.

Conform tradiției, dacă primii veniți pe lume sunt băieței, noul an are semne bune și de belșug.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.