8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Senatorul Florean îi face echipă la Orban în județ. „Forța Liberală” ar fi atras deja 46 de lideri locali, printre ei unul cu probleme penale

Prezent la Bistrițeanul Live, senatorul Ovidiu Florean a recunoscut faptul că a renunțat la PNL pentru a se alătura formațiunii politice pregătite de Ludovic Orban: „Forța Liberală”. Mai mult, 46 de persoane din județ l-ar urma deja pe Florean, care a primit „misiunea” să facă o echipă pe județ. Printre ele s-a strecurat și un lider local cu probleme penale.

Senatorul ex PNL Ovidiu Florean a recunoscut la Bistrițeanul Live că își va da demisia din partid și va intra în partidul înființat de Ludovic Orban, „Forța Liberală”. Mai mult, Ludovic Orban l-ar fi însărcinat pe Florean să formeze echipa de la Bistrița.

„Eu am vrut să îmi dau demisia săptămâna trecută, dar avem o strategie cei 18 parlamentari dezafiliați și a trebuit să mă adaptez la ce a hotarat majoritatea. Domnul Ludovic Orban o să își dea demisia. O să facă Forța Liberală. Eu o să îmi dau demisia și o să intru în Forța Liberală. Când o să bat de nu o să mai auziți de liberalism în județul acesta, nu o să îl bat singur. O să îl bat cu oamenii care o să vină alături de mine în Forța Liberală. Deocamdată am 46 de lideri din județ din 62 care vin alături de Ludovic Orban în Forța Liberală”, a precizat Ovidiu Florean aseară.

Rugat să dea nume de lideri care l-au urmat în Forța Liberală, Florean a refuzat să dea nume, însă în cele din urmă a recunoscut că printre lideri se numără și Ioan Rus, liderul PNL Târlișua.

Acesta ar avea o condamnare și 600 de ore de muncă în folosul comunității de prestat. Întrebat dacă va primi în partid persoane cu probleme penale, Ovidiu Florean a precizat că îi va cere cazierul lui Ioan Rus, liderul PNL Târlișua.

Diana Morar ar fi spus pas pe ultima sută de metri

Printre liderii care l-ar urma s-ar număra și cel din PNL Rodna. Întrebat dacă Ioan Turc îl va urma în Forța Liberală, Florean a precizat:

„Nu am discutat cu dânsul despre treaba asta, dar sunt convins că dacă își va face sondaje și va vedea că are mai multe șanse să câștige de la Forța Liberală, decât de la PNL-ul cu care va ajunge de nu va mai intra în Parlament”.

Cât despre deputatul PNL Diana Morar, se pare că și aceasta era așteptată în Forța Libeală, însă s-ar fi răzgândit pe ultima sută de metri.

Întreaga emisiune la care a participat Ovidiu Florean o puteți urmări mai jos:

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Se vorbea de doamna Morar (cred că o chema cândva – Bonca !?), că este fiică de securist.
    Nu știu dacă.
    Problema este că s-a agățat de putere ca scaiul de oaie, fără să strălucească în ceva – iar când e vorba de a fi verticală și a sluji principii se îndoaie.
    Asta-mi aduce aminte de ce zicea Vadim : nu pleacă câinele de bunăvoie de la măcelărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.