10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Serviciile medicale oferite unei bunicuțe s-au transformat în fotografii în valoare de 800 de lei

O bunicuță din Bistrița a căzut în plasa escrocilor. O firmă a convins-o pe bătrânică să semneze un contract de pe urma căruia trebuia să beneficieze de servicii medicale. Femeia nu a citit cu atenție contractul și s-a trezit că după achitarea sumei de 800 e lei aceasta urma să beneficieze de servicii fotografice. Polițiștii au intrat pe fir.

O femeie de 70 de ani din Bistrița a fost victima unei escrocherii.

În data de 7 octombrie 2020, reprezentații unei firme cu punct de lucru în Bistrița, ar fi fost indus-o în eroare pe femeie și au convins-o să semneze un contract în urma căruia ar beneficia de servicii medicale însă, în fapt, femeia beneficia de servicii fotografice.

Lăsându-se convinsă de oferta făcută, femeia ar fi semnat contractul și a achitat suma de 800 lei.

În urma controalelor și verificărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru înșelăciune, iar cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului și documentarea întregii activități infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de înșelăciune, polițiștii recomandă ca, atunci când sunteți abordați de persoane necunoscute să nu le dați curs solicitărilor și să aveți mare grijă atunci când vă sunt solicitate datele personale sau sume de bani. Citiți cu atenție contractele pe care vi le asumați și solicitați timp suplimentar pentru a le studia cu atenție, transmit reprezentanții IPJ BN.

În cazul în care ați fost victima unei astfel de infracţiuni, nu ezitaţi să sesizați Poliţia!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!