9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Și-a lovit fosta concubină, a băgat-o forțat în mașină și a plecat cu ea

O mamă a sunat aseară, disperată, la 112, anunțând că fata ei a fost lovită și urcată forțat într-o mașină. Polițiștii s-au mobilizat urgent și au reușit să găsească autoturismul și fata. Pe agresor l-au reținut.

O intervenție rapidă a polițiștilor, aseară, la un caz de lipsire de libertate și lovire!

O femeie din Viile Tecii a alertat Poliția, aseară, cu privire la răpirea fiicei ei. Aceasta le-a spus că fostul concubin al fetei a lovit-o pe aceasta și apoi a luat-o din fața unui local și a urcat-o forțat în mașină.

Oamenii legii s-au mobilizat rapid și au reușit să identifice autoturismul și să salveze fata.

În seara zilei de 14 august a.c., Poliția a fost sesizată de către o femeie, de 41 de ani, din Viile Tecii, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost lovită de fostul concubin, un tânăr de 28 de ani, din Viișoara, în timp ce se afla în fața unui local situat în municipiul Bistrița, și urcată, împotriva voinței ei, într-un autoturism, deplasându-se într-o direcție necunoscută. În urma măsurilor întreprinse de polițiștii bistrițeni, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost depistat, pe o stradă din municipiul Bistrița, în autoturismul condus de acesta fiind identificată și tânăra, de 21 de ani, din Viile Tecii, motiv pentru care cei doi au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru lămuriri. La data de 15 august a.c., față de tânărul, din Viișoara, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe, fiind reținut pentru 24 de ore”, explică reprezentanții IPJ BN.

Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...