16.9 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

Sîngeorz-Băi sparge gheața și organizează primul festival din pandemie, dedicat laptelui de oaie. Vaccinul anti-Covid, în program!

Prima localitate care sparge gheața și organizează primul festival din pandemie este Sîngeorz-Băi. Weekendul acesta va avea loc prima ediție a „Festivalului Lapcelui ge oi ge Valea Someșului”. În cadrul evenimentului va fi organizată și o caravană pentru cei ce vor să se vaccineze.

În spatele festivalului se află Primăria Sîngeorz-Băi, care încă nu a dat detalii despre eveniment. Se știe doar că va avea loc duminica, în aer liber, cel mai probabil în centrul stațiunii-oraș.

Vor fi prezenți producătorii locali din zonă cu produsele lor din lapte de oaie. De asemenea, tot va fi animat cu muzică.

În parcarea stațiunii doritorii vor putea să se imunizeze, organizându-se și o campanie de vaccinare de tip drive-thru.

„Voi lua legătura cu autoritățile județene, pentru a pregăti în cadrul primei ediții a festivalului, în parcarea parcului stațiunii și o campanie de vaccinare de tip drive-thru. Cine dorește să se imunizeze, face o plimbare cu prietenii, familia, ascultă și un mic program muzical, servește un ceai, se plimbă la aer curat, vizitează șantierele din oraș…”a declarat primarul Traian Ogâgău.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...