6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Spitalul de pe Ghinzii, inaugurat la final de lună! Va fi casă pentru Secția de Oncologie

La finalul acestei luni va fi inaugurat spitalul de pe strada Ghinzii, aflat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Acesta va fi casă pentru Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat ieri, la conferința de alegeri a Organizației Pensionarilor Social-Democrați Bistrița-Năsăud că lucrările la secția externă a spitalului de pe strada Ghinzii sunt aproape de finalizare.

În 30 septembrie va fi inaugurat spitalul de pe Ghinzii, care nu va mai găzdui secția de Pneumoftiziologie, ci va deveni casă pentru Secția de Oncologie. Secția de Pneumoftiziologie a fost mutată în clădirea de pe Alba Iulia, și ea proaspăt reabilitată.

„La finalul acestei luni, pe 30 septembrie, inaugurăm și secția externă a spitalului de pe strada Ghinzii, unde vom muta Secția de Oncologie. Aici avem o bijuterie de secție. Lucrările sunt aproape de finalizare și vom oferi cele mai bune condiții celor care, din păcate, se confruntă cu o afecțiune din sfera oncologică”, a precizat Radu Moldovan, ieri la conferința de alegeri.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...