14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Sportivii și antrenorii Gloriei 2018, premiați de Federația Română de Tenis de Masă

Reprezentanții secției de tenis de masă a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au fost premiați de către Federația Română de Tenis de Masă pentru performanțele obținute la competițiile sportive la care au participat în 2023.

Federația Română de Tenis de Masă i-a premiat pe sportivii și antrenorii secției de tenis de masă a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru rezultatele deosebite obținute anul acesta.

Ioana Sîngeorzan a obținut locul 8 individual în clasamentul FRTM.

La rândul lor, antrenorii Mihaela Șteff și Alex Dincă au fost recompensați pentru locul 3 cu echipa feminină de senioare / locul 5 cu echipa națională feminină U19.

La ceremonia festivă au participat toți componenții loturilor naționale, printre aceștia și reprezentanții noștri Mihai Nagy și Tania Plăian”, se explică pe pagina de Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?