-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

START! Concursul „Bistrița verde” își așteaptă cele mai frumoase grădini și balcoane cu flori

Primăria Bistrița a dat start înscrierilor la tradiționalul concurs „Bistriţa verde”. Premiile totale depășesc suma de 2.500 de lei!

Niciun an fără tradiționalul concurs „Bistriţa verde”. Anul acesta competiția se desfăşoară în perioada iunie – septembrie 2019. Înscrierile încep de astăzi și durează până în 30 august. Votul on-line se va desfășura în perioada 02 – 13 septembrie 2018.

Cele  trei secțiuni ale concursului sunt: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” și „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei şi va fi suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa.

  • Premiul I – suma de 500 lei;
  • Premiul II– suma de 250 lei;
  • Premiul III – suma de 150 lei.

Votul cetățenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final. Premierea câştigătorilor va avea loc într-un cadru festiv, la evenimentul „Toamna bistriţeană”, anunță reprezentanții Primăriei Bistrița.

Cererile de înscriere în tradiționala competiție se găsesc la Centrul de relații cu publicul al Primăriei municipiului Bistrița, pe str. Gheorghe Șincai nr. 2 sau în format electronic pe site-ul primăriei la secțiunea Concurs „Bistrița verde”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.