4.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Stelian Dolha: De vină pentru focarul de la Maieru, o infirmieră!

Centrul de Bătrâni de la Maieru ”s-a mutat” în spital. Doar TREI persoane au scăpat neinfectate cu COVID 19, iar 22 au ajuns la spital. De vină ar fi o infirmieră. ”Aceasta nu a purtat mască. O infirmieră a făcut ravagii„ a declarat Stelian Dolha în cadrul unei emisiuni.

Centrul de Bătrâni de la Maieru, administrat de Filantropia Ortodoxă, a ajuns un focar de infecție COVID 19.

Dintr-un șut au fost depistate PATRU cazuri pozitive: o infirmieră și trei beneficiari. În urma testărilor, doar TREI persoane au scăpat, 18 beneficiari și patru angajați au ajuns la spital, fiind depistați pozitiv.

Prezent la postul de televiune As-TV, prefectul Stelian Dolha a declarat că a aflat CINE se face vinovat de focarul de la Maieru.

Celebra infirmieră a făcut ravagii. Este un caz despre care nu putem să îl dăm la aspectele pozitive ale acestei pandemii, ci la cele negative. Un om care nu respectă niște măsuri de siguranță, de igienă, de protecție, precum purtarea măștii de siguranță, a reușit să infecteze alți 21 de oameni în centrul de vârstnici de la Maieru. (…) Totul a plecat de la o infirmieră care a infectat aproape tot centrul de vârstnici de la Maieru pentru că nu a purtat masca. Nu a purtat-o pentru că a zis că nu o suportă sau o purta doar de formă”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Infirmiera ar fi de vină, astfel, nu numai pentru infectarea celorlalți, ci, și de decesul unei persoane.

”Uite că deja avem și un deces din Maieru, la o persoană care era venită de la centrul de vârstnici. Lucrurile nu sunt deloc simple acolo. Doar trei persoane au scăpat, acestea fiind duse într-un apartament pus la dispoziție de autoritatea locală de acolo, dar restul de 21 au fost confirmate pozitiv. (…) Prea multe persoane dintr-o dată, din cauza unei doamne care nu a respectat măsurile. Asta o spun acum nu ca să arunc vina pe cineva, dar e grav”, a explicat Dolha în cadrul aceleași emisiuni.

Prefectul a subliniat că le-a atras atenția celor de la Filantropia Ortodoxă ”să facă o curățenie” în centrul respectiv.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...