6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

ȘOCANT: După ce și-a înjunghiat soția, a pus fotografia pe Facebook

O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată mortal de către soțul său, astăzi, după-masă. După ce și-a omorât soția, bărbatul a făcut poze la cadavru și a postat-o pe rețeaua de socializare Facebook.

În această după-masă, o femeie de 33 de ani a fost omorâtă de soțul său, într-o casă de pe strada Axente Sever. Se pare că femeia a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit. Între ea și soțul său a avut loc o luptă cu cuțite, în dormitor și mai apoi în bucătărie.

Femeia a fost rănită grav și și-a pierdut viața. După ce și-a omorât soția, bărbatul a fotografiat cadavrul și a postat poza pe rețeaua de socializare Facebook.

În urma altercației dintre cei doi a fost rănit și bărbatul, care a fost deja transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cei doi aveau doi copii minori, care, se pare, au asistat la scenele sângeroase. Cei doi erau căsătoriți. Bărbatul a fost angajat la armată, iar de ceva vreme muncea în străinătate, șofer de TIR.

Mai puteți citi pe acest subiect:

FOTO EXCLUSIV ULTIMA ORĂ: Crima pasionala pe strada Axente Sever

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: