7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

SUPER OFERTA iernii la Modelzo: 2+1 GRATIS!

Sărbătorile acestea vor fi diferite de cele din alți ani. Dar asta nu înseamnă că nu poți să strălucești, indiferent unde te afli sau câtă lume te înconjoară. Îmbracă-te cu haine de la Modelzo! Mai ales că la două piese vestimentare cumpărate, mai primești încă una, GRATIS.

Sărbătorile de iarnă, printre altele, însemnau haine unicate care te puneau în evidență la petrecerile de Crăciun sau cele de Revelion, la întâlnirile cu prietenii sau cu cei dragi veniți de peste hotare.

Chiar dacă TOATE acestea trebuie să le regândim, asta nu înseamnă că nu poți întoarce toate privirile și nu te poți remarca, chiar și-n grupurule restrânse. La urma urmei, hainele noi sunt singura constantă în tot ce însemna ”iarna” pentru noi, până acum.

Așa că, fă-ți sărbătorile mai frumoase și strălucește în haine cumpărate de la Modelzo! AU o ofertă de nerefuzat.

La două piese vestimentare cumpărate, primești o a treia…GRATIS. Așa că te poți îmbrăca, din cap până-n picioare, cu haine noi și unicate, DAR pe bani mai puțini.

Mai exact, outfit-ul tău în iarna 2020/2021 poate fi compus din piese vestimentare unice de la Pinko, Mangano, Frankie Morello, Pierre Balmain, Billionaire, Zegna (costume), Cavalii, Rinascimiento, Maricano, Denny Rose, Nanette, Moschino, Elisabeta Franchi, Francesca Conoci, Philipp Plein, Casadei, etc.

Singurele firme care nu au piese vestimentare la ofertă sunt YSL și Gucci. Dar ai atâââââtea altele de unde poți alege.

Dă o fugă la Modelzo, în Piața Mică, pe str. Albert Berger, nr. 2, și strălucește în haine noi, de aceste sărbători! La ofertă: DOI + UNU GRATIS!

Îi găsești de luni până vineri, între orele 11.00- 19.00 și sâmbăta de la ora 12.00 la 18.00.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...