-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

SUPER oportunitate pentru studenţii din Bistriţa!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești pentru câteva luni în America și să experimentezi stilul de viață american? Dintr-o dată New York, Las Vegas sau Hawaii nu mai sunt atât de îndepărtate. Studenţii din Bistriţa au la dispoziţie o extraordinară oportunitate:

Studenția este cu siguranță una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta. Iar acum o poţi face şi mai frumoasă. Sunt atâtea lucruri pe care le poți face, atâtea experiențe pe care nu trebuie să le ratezi. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești pentru câteva luni în America și să experimentezi stilul de viață American? Dintr-o dată New York, Las Vegas sau Hawaii nu mai sunt atât de îndepărtate.

Programul Work and Travel îți oferă posibilitatea să lucrezi și să călătorești pe perioada verii în SUA, iar principala condiție este să fii student, masterand sau doctorand, la zi, la o facultate acreditată de stat sau privată și să ai vârsta cuprinsă între 18-27 ani.

Cât de sigur este? Cu siguranță te vor întreba părinții acest lucru. Ei bine, Work and Travel este un program pilot inițiat de Guvernul Statelor Unite ale Americii în a doua jumătate a secolului trecut. El oferă tinerilor studenți de pe întreg mapamondul oportunitatea de a trăi pentru perioada vacanței de vară „visul american’’.

Ce trebuie să faci pentru a călători şi munci în America

Acest program are mai degrabă caracter cultural-social, pentru că ajută tinerii studenți români să descopere cultura și valorile americane. Totodată, ei au oportunitatea să trăiască experiențe unice într-una dintre cele mai dezvoltate societăți de pe glob. Pot să interacționeze cu persoane din toate colțurile lumii, să-și facă nenumărați prieteni și, în același timp, să-și perfecționeze cunoștințele de limbă engleză.

Programul își păstrează totodată și caracterul economic. Pentru că astfel se acoperă cererea sezonieră de forță de muncă a companiilor americane. În plus, participanții români reușesc să obțină câștiguri substanțiale de pe urma acestui program.

Work and Travel presupune, cu alte cuvinte, să descoperiți farmecul Statelor Unite ale Americii, iar pentru resursele financiare care să vă asigure acest lucru vi se oferă prin intermediul Visa Sponsorului nostru, joburi atractive și foarte bine plătite.

Pentru mai multe informații, trebuie doar să te prezinţi la sediul Clubului Work and Travel.

Ne ocupăm noi de tot, doar chef de muncă să ai! Singura grijă a ta ar trebui să se rezume la împachetatul hainelor și la stabilirea întâlnirilor de rămas bun cu prietenii și familia”, transmit organizatorii.

Pentru mai multe detalii puteţi suna la 0755.22.33.11, [email protected] sau pe www.workandtravelclub.ro. Aici se poate consulta şi oferta joburilor disponibile.

Foto – WorkTravelUSA.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...