12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Surpriză! Poliția Locală are WhatsApp din 2019, dar nu știe nimeni de el

Într-o informare, un șefuleț din Primăria Bistrița ne spune că Poliția Locală are număr de WhatsApp încă din 2019, cam de pe vremea când șeful instituției era luat la bani mărunți culmea, tot de Bistrițeanul.ro, că nu comunică nici cu presa ,nici cu cetățenii. Ce e mai trist este faptul că mai nimeni nu știe de acest număr de WhatsApp.

„Poliția Locală Bistrița are un număr de WhatsApp (așa cred că e denumirea aplicației) funcțional încă din 2019. Acesta apare și pe antetul instituției și este activ, dovadă fiind sesizările înregistrate la Dispeceratul Poliției Locale. 0756122070 este numărul la care pot fi făcute sesizări pe WhatApp Poliția Locală”, este informarea trimisă de un șef serviciu din Primăria Bistrița către Bistrițeanul.ro.

Culmea, numărul de WhatsApp a apărut în 2019, în perioada în care șeful Poliției Locale era luat la bani mărunți pentru că nu comunică cu presa și nici cu cetățenii, cetățenii având la dispoziție doar un număr de fix și o adresă de e-mail, pentru a face sesizări. Detalii puteți citi AICI.

Salutăm faptul că era digitală a ajuns și în birourile Poliției Locale! Era bine dacă acest număr de WhatsApp era promovat corespunzător și aflau și bistrițenii de el… și poate dublat și de o pagină de Facebook.

Așadar, sesizările la Poliția Locală pot fi făcute și pe WhatsApp, la numărul : 0756122070 .

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...