16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

TAEKWONDO: Bistrițenii de AUR! Gloria dă opt campioni naționali

Marius Muti și gașca de sportivi ai secției de taekwondo ai clubului Gloria 2018 au participat la campionatul național organizat la București. Opt sportivi au luat aurul și unul a luat bronzul.

Tinerii sportivi ai secției de taekwondo au adus locul 1 pentru Clubul Sportiv Gloria 2018, categoria juniori masculin și pe locul 2 în clasamentul general pe cluburi.

Mihai Cristian Bura, legitimat la Gloria, a fost desemnat cel mai bun sportiv al competiției.

În urma evoluției lor, au obținut titlul de campion național, primind totodată și medalia de aur:

  • Ana Luiza Bindea – categoria juniori feminin – 42 kg
  • Vlad Ioan Țenghel – juniori masculin – 45 kg,
  • Ana Riti – juniori feminin – 52 kg
  • Iasmina Maria Buhai – juniori feminin – 55 kg
  • Mario Raul Filip Mureșanu – juniori masculin – 55 kg
  • Amir Dorin Halasu – juniori masculin – 68 kg
  • Ștefan Gabriel Agrișan – juniori masculin – 73 kg
  • Mihai Cristian Bura – seniori masculin – 74 kg

Medalia de bronz i-a revenit sportivei Selena Șolderea, categoria seniori feminin – 53 kg.

„Cel mai bun sportiv senior al competiției a fost desemnat Mihai Cristian Bura de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Aceste rezultate au clasat Gloria 2018 pe locul 1 la nivelul cluburilor – categoria juniori masculin și pe locul 2 în clasamentul general pe cluburi.
Sportivii au fost pregătiți de antrenorul Muti Marius Nicolae și profesorul emerit Ica Sigartău. Felicitări! Suntem mândri de voi!”, a trasmis clubul bistrițean.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.