13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Tâlhărit de o dejeancă, un giurgeștean a fost dus în stare de inconștiență la spital

La UPU Dej a fost dus un bărbat din Ciceu Giurgești, în stare de inconștiență. Acesta a explicat ulterior că ar fi fost tâlhărit. Polițiștii au demarat cercetările în cauză, au găsit femeia vinovată și au arestat-o pentru 15 zile.

Un bărbat din Ciceu Giurgești a fost dus miercuri la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Municipal Dej, în stare de inconștiență. Observând semnalmentele prezentate, medicii au decis să anunțe poliția.

În timpul activităţilor desfăşurate de către poliţişti în vederea clarificării stării de fapt, a reieşit faptul că bărbatul ar fi avut asupra lui suma de 1300 de lei şi un lănţişor cu medalion în formă de cruciuliţă, bunuri care lipseau la momentul aducerii acestuia la Compartimentul de Primiri Urgenţe Dej”, explică Dej24.ro

Polițiștii au reușit să identifice cine l-a tâlhărit pe bărbatul de 47 de ani. Ar fi fost vorba de o femeie de 32 de ani, din Dej. Aceasta a fost reținută și apoi magistrații au decis să stea în arest pentru 15 zile.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.