-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Tâlhărit de o dejeancă, un giurgeștean a fost dus în stare de inconștiență la spital

La UPU Dej a fost dus un bărbat din Ciceu Giurgești, în stare de inconștiență. Acesta a explicat ulterior că ar fi fost tâlhărit. Polițiștii au demarat cercetările în cauză, au găsit femeia vinovată și au arestat-o pentru 15 zile.

Un bărbat din Ciceu Giurgești a fost dus miercuri la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Municipal Dej, în stare de inconștiență. Observând semnalmentele prezentate, medicii au decis să anunțe poliția.

În timpul activităţilor desfăşurate de către poliţişti în vederea clarificării stării de fapt, a reieşit faptul că bărbatul ar fi avut asupra lui suma de 1300 de lei şi un lănţişor cu medalion în formă de cruciuliţă, bunuri care lipseau la momentul aducerii acestuia la Compartimentul de Primiri Urgenţe Dej”, explică Dej24.ro

Polițiștii au reușit să identifice cine l-a tâlhărit pe bărbatul de 47 de ani. Ar fi fost vorba de o femeie de 32 de ani, din Dej. Aceasta a fost reținută și apoi magistrații au decis să stea în arest pentru 15 zile.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...