23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Tâlhărit de o dejeancă, un giurgeștean a fost dus în stare de inconștiență la spital

La UPU Dej a fost dus un bărbat din Ciceu Giurgești, în stare de inconștiență. Acesta a explicat ulterior că ar fi fost tâlhărit. Polițiștii au demarat cercetările în cauză, au găsit femeia vinovată și au arestat-o pentru 15 zile.

Un bărbat din Ciceu Giurgești a fost dus miercuri la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Municipal Dej, în stare de inconștiență. Observând semnalmentele prezentate, medicii au decis să anunțe poliția.

În timpul activităţilor desfăşurate de către poliţişti în vederea clarificării stării de fapt, a reieşit faptul că bărbatul ar fi avut asupra lui suma de 1300 de lei şi un lănţişor cu medalion în formă de cruciuliţă, bunuri care lipseau la momentul aducerii acestuia la Compartimentul de Primiri Urgenţe Dej”, explică Dej24.ro

Polițiștii au reușit să identifice cine l-a tâlhărit pe bărbatul de 47 de ani. Ar fi fost vorba de o femeie de 32 de ani, din Dej. Aceasta a fost reținută și apoi magistrații au decis să stea în arest pentru 15 zile.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...