17.1 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Tâlhărit de o dejeancă, un giurgeștean a fost dus în stare de inconștiență la spital

La UPU Dej a fost dus un bărbat din Ciceu Giurgești, în stare de inconștiență. Acesta a explicat ulterior că ar fi fost tâlhărit. Polițiștii au demarat cercetările în cauză, au găsit femeia vinovată și au arestat-o pentru 15 zile.

Un bărbat din Ciceu Giurgești a fost dus miercuri la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Municipal Dej, în stare de inconștiență. Observând semnalmentele prezentate, medicii au decis să anunțe poliția.

În timpul activităţilor desfăşurate de către poliţişti în vederea clarificării stării de fapt, a reieşit faptul că bărbatul ar fi avut asupra lui suma de 1300 de lei şi un lănţişor cu medalion în formă de cruciuliţă, bunuri care lipseau la momentul aducerii acestuia la Compartimentul de Primiri Urgenţe Dej”, explică Dej24.ro

Polițiștii au reușit să identifice cine l-a tâlhărit pe bărbatul de 47 de ani. Ar fi fost vorba de o femeie de 32 de ani, din Dej. Aceasta a fost reținută și apoi magistrații au decis să stea în arest pentru 15 zile.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!