13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Tâlharul de la Atlantis Subcetate, de negăsit! Poliția încă îl caută:

Duminică seara, un bărbat a intrat înarmat cu un cuțit în magazinul Atlantis din Subcetate. Polițiștii încă nu au reușit să-l găsească. Orice ajutor e bine-venit:

Un incident a indus panica în cartierul Subcetate, duminică seara. Un bărbat a intrat înarmat cu un cuțit în magazinul Atlantis din zonă. Intenția sa a fost, cel mai probabil, să fure banii din casa de marcat, prin amenințare.

Nu a reușit să-și ducă planul la îndeplinire, fugind mâncând pământul. Au fost sesizați polițiștii și jandarmii care au ajuns în zonă pentru cercetări.

GRAV: Un bărbat a intrat cu un cuțit în magazinul Atlantis din Subcetate

Teama încă plutește în cartierul Subcetate.

După ce se înserează, nu mai pot să îmi las copilul afară și nici nu-l trimit la magazin. Mă tem. Nu am mai avut astfel de incidente aici. Sper să-l găsească cât de repede!”, a explicat o mămică reporterilor Bistrițeanul.ro

Sincer, când intru în scară, am emoții. Adevărul e că sunt mulți în zonă care trag din pungi și nu știi niciodată la ce să te aștepți. Și nu au mai fost de astea aici, deși stau în zona asta de ani buni!”, a spus un locatar din zonă.

Polițiștii încă fac cercetări și-l caută pe tâlhar. Cercetările sunt în desfășurare, însă orice pont, orice informație este mai mult decât bine-venită.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...