24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

Tânăr cercetat de polițiști, după ce i-au găsit în mașină un mistreț împușcat

Polițiștii fac cercetări într-un dosar de uz de armă fără drept și braconaj. Asta după ce, în urma unui control în trafic, în mașina unui tânăr au găsit un mistreț împușcat. Dar și arma folosită și mai multe cartușe.

Un control în trafic a dus la deschiderea unui dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de uz de armă fără drept și braconaj.

Mai exact, ieri, polițiști din Petru Rareș, împreună cu jandarmii, au oprit în trafic un autovehicul care circula prin Ciceu-Mihăiești, pe drumul comunal 34.

A fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 28 de ani, din localitatea Lelești, iar în urma controlului efectuat, în interiorul autovehiculului a fost găsit cadavrul unui mistreț împușcat, o armă de vânătoare și 12 cartușe cu glonț. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care, cu ocazia verificărilor, au stabilit faptul că, în cursul zilei de ieri, tânărul, care este autorizat să dețină o armă de vânătoare, ar fi împușcat animalul într-un țarc pe care-l are în apropierea locuinței”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Cadavrul mistrețului a fost dus la DSVSA BN pentru verificări. Iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...