8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Tânăr bistritean oprit la frontieră! Autoritățile portugheze îl vor după gratii!

Un tânăr bistrițean s-a prezentat aseară la un punct de trecere a frontierei. Polițiștii de la vamă l-au reținut. Acesta este căutat de autoritățile portugheze, care au emis pe numele lui un mandat european de reținere. CE a făcut:

Autoritățile din Protugalia au emis la finalul lunii septembrie un mandat european de reținere, pe numele unui bistrițean.

Tânărul este cercetat pentru trafic de substanțe stupefiante.

Aseară, când s-a prezentat la un punct de trecere al frontierei, oamenii legii l-au reținut.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un tânăr din Bistrița Năsăud, căutat de autoritățile din Portugalia pentru trafic de substanțe interzise. În data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră C.M., în vârstă de 29 de ani, din județul Bistrița Năsăud. La verificări, colegii noștri au constatat că tânărul este căutat de autoritățile din Portugalia, pe numele lui fiind emis, în data de 29 septembrie a.c., un mandat european de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit cu stupefiante și substanțe psihotrope. Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun” transmit polițiștii de frontieră.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.