13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Tânăr bistritean oprit la frontieră! Autoritățile portugheze îl vor după gratii!

Un tânăr bistrițean s-a prezentat aseară la un punct de trecere a frontierei. Polițiștii de la vamă l-au reținut. Acesta este căutat de autoritățile portugheze, care au emis pe numele lui un mandat european de reținere. CE a făcut:

Autoritățile din Protugalia au emis la finalul lunii septembrie un mandat european de reținere, pe numele unui bistrițean.

Tânărul este cercetat pentru trafic de substanțe stupefiante.

Aseară, când s-a prezentat la un punct de trecere al frontierei, oamenii legii l-au reținut.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un tânăr din Bistrița Năsăud, căutat de autoritățile din Portugalia pentru trafic de substanțe interzise. În data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră C.M., în vârstă de 29 de ani, din județul Bistrița Năsăud. La verificări, colegii noștri au constatat că tânărul este căutat de autoritățile din Portugalia, pe numele lui fiind emis, în data de 29 septembrie a.c., un mandat european de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit cu stupefiante și substanțe psihotrope. Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun” transmit polițiștii de frontieră.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: