15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Tânăr prins cu droguri, pe Calea Moldovei

Aflați într-o acțiune de patrulare, jandarmii au observat, pe Calea Moldovei, un tânăr care avea un comportament suspect. Ce au descoperit, după ce l-au percheziționat:

Aflați într-o acțiune de patrulare, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au observat, în cursul nopții de joi spre vineri, pe strada Calea Moldovei din municipiul Bistrița, un bărbat care avea un comportament suspect.

În urma legitimării/verificării persoanei și a executării controlului corporal preventiv, asupra acestuia au fost găsite 40 de plicuri în care se afla o substanță vegetală de culoare galben-verzui.

Pe numele tânărului de 25 de ani din Bistrița au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept (Legea nr.143/2000, art. 4, alin. 1).„, potrivit IJJ BN.

Tânărul, documentele și plicurile găsite asupra acestuia au fost predate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: