6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Tânăr reținut pentru că își „antrena” câinii să lupte, iar imaginile au ajuns pe internet

Un tânăr de 18 ani din Piatra Fântânele este cercetat de polițiști după ce își „dresa” câinii să lupte cu alți câini. A fost reținut pentru 24 de ore.

Tânărul a fost preluat astăzi de polițiști. Se pare că practica acest mod ilegal de dresaj din aprilie 2022, iar polițiștii au aflat de ilegalitate de pe social media, după ce au vizionat câteva videoclipuri pe internet.

Pentru documentarea cauzei și administrarea probelor, polițiștii au descins la locuința tânărului. A fost efectuată o percheziție domiciliară. În urma acesteia au fost ridicate mai multe documente relevante pentru caz.

Polițiștii au emis un ordin de plasare, unul dintre câinii folosiți la comiterea infracțiunii fiind preluat și plasat în adăpost.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

„Tânărul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea, dacă le creează suferință, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205 din 2004, privind protecția animalelor”, a transmis Biroul Poliția Animalelor BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.