20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Tânără din Bistrița, amenințată de propriul tată. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat de 56 de ani, din Bistrița, a fost reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore, după ce și-a amenințat fiica, de 20 de ani, telefonic, dar și prin mesaje. Ulterior a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

În fapt, o tânără de 20 de ani din Bistrița a sesizat faptul că este amenințată de către tatăl ei. În urma investigaților, polițiștii au constatat faptul că, în perioada 18-19 aprilie a.c., bărbatul, în vârstă de 56 de ani, i-ar fi adresat, telefonic și prin intermediul mesajelor, amenințări cu acte de violențe, fiicei sale.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare„, potrivit IPJ BN.

În data de 20 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Tot sâmbătă, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină la un caz de violență în familie.

Un bărbat de 36 de ani, din Bistrița, în timp ce se afla împreună cu concubina sa la adresa comună, pe fondul unor neînțelegeri, a agresat-o fizic.

Polițiștii au evaluat riscul și s-a constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 36 de ani.

Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie”, mai spune sursa citată.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: