5 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Tânăra gravidă răpusă de COVID era din Năsăud. Mesaj emoționant al primarului Dorin Vlașin

Astăzi, o tânără de doar 20 de ani a mers la cer, după ce a fost infectată cu Covid. Aceasta a ajuns la spital însărcinată în 30 de săptămâni, iar medicii au reușit să îi salveze bebelușul cu doar două zile înainte de a se stinge. Dorin Vlașin, primarul orașului Năsăud, care a și oficiat cununia civilă, transmite un mesaj plin de durere:

Tânăra a ajuns la Spitalul Județean de Urgență în urmă cu 6 zile și a fost internată în Secția Covid. Aceasta era însărcinată în 30 de săptămâni. Starea tinerei de doar 20 de ani s-a înrăutățit de la o zi la alta, astfel că a doua zi deja fusese transferată la Anestezie Terapie Intensivă.

Cu doar două zile înainte să se stingă, medicii erau puși în fața unei alte decizii grele: ce fac cu bebelușul? Bebelușul s-a născut miercuri, prematur, prin cezariană și a fost transportat cu elicopterul la Cluj.

Totul pentru ca tânăra să mai aibă o șansă la viață și să poată fi intubată. Din păcate corpul său nu a mai putut lupta, iar astăzi a decedat. Întreaga poveste o puteți citi AICI.

Pacienta se numea Paula Roș și era din Năsăud. Apropiații și familia tinerei sunt șocați. Printre ei se numără și primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, care în urmă cu doar câteva luni oficia starea civilă a tinerei.

„Poți plânge că a plecat sau poți zâmbi pentru că a trăit.Poti închide ochii și te poți ruga ca ea să revină, sau poți deschide ochii sa vezi tot ce a lăsat în urma ei! E trist, e dureros, e greu de acceptat și înțeles !  De când ne naștem,timpul începe să ne ia viața înapoi…nu știm când, nu știm cum, nu știm de ce…cuvintele sunt de prisos! De azi, două inimi bat într-una,minunea pe care ai adus-o pe lume ne va aminti mereu de mămica eroină care ai fost și vei rămâne… Dumnezeu să o odihnească în pace, să mângâie și să dea putere familiei îndurerate! R.I. P. Paula Roș”,  a postat pe pagina sa de Facebook, Dorin Vlașin – primarul Năsăudului.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.