28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

Tânărul care și-a pierdut viața în această dimineață era portar la o echipă de fotbal din Dej

În această dimineață, un tânăr din Sângeorz-Băi și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier petrecut la Ilva Mică. Acesta se numea Raul Negrea și era portar la FC Someșul Dej.

Tragicul accident a avut loc în această dimineață, pe DN17 D, pe raza localității Ilva Mică. Raul Negrea se afla la volanul unui autoturism, când a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în decor, unde a izbit violent un copac.

Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăr, acesta fiind deja decedat. Acesta rămăsese prins între fiarele contorsionate ale autoturismului. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Raul Negrea avea 21 de ani și era din Sângeorz-Băi. Era portar la echipa FC Someșul Dej. La scurt timp de la aflarea veștii, colegii săi au anunțat că tricoul cu numărul 1 îmbrăcat până acum de Raul Negrea, va fi retras.

„Cu mare regret, anunțăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a portarului echipei noastre, Negrea Raul. Tricoul cu numărul 1 va fi retras de la FC Someșul Dej”, au transmis colegii de la FC Someșul Dej.

Și pagina de Facebook a tânărului s-a umplut de mesaje de condoleanțe.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...