7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Tășuleasa Social inaugurează primul tronson al Via Transilvanica ce străbate Bistrița!

Asociația Tășuleasa Social va inaugura, în data de 11 iunie, primul tronson Via Transilvanica ce străbate municipiul Bistrița. Evenimentul va avea loc la ora 12:00, în parcul de Peri Seculari de pe Dealul Cocoș.

Traseul Via Transilvanica o să fie, cu această ocazie, extins cu un tronson nou de 48 de kilometri. O parte din drum trece prin inima Bistriței.

Traseul nou reprezintă o alternativă opțională pentru drumeții care parcurg Via Transilvanica din direcția Putna către Drobeta Turnu-Severin. Cele două alternative sunt:

Bistrița Bârgăului – Petriș – Jeica

Bistrița Bârgăului – Dorolea – Bistrița – Jeica

„Datorită partenerilor implicați, această bucată de Via Transilvanica va putea servi drept traseu de repaus, incluzând și un oraș mare, Bistrița, dat fiind faptul că de la Putna până la Jeica nu se găsește alt oraș unde drumeții să poată să își facă aprovizionări mai serioase pentru drum. În orașul Bistrița, călătorii vor avea parte de străzile cu aer medieval, vor putea vizita toate punctele de interes cultural-turistice, cunoaște istoria orașului sau degusta preparate locale și internaționale”, transmit cei de la Tășuleasa Social.

La eveniment vor fi prezenți cei doi ambasadori ai proiectului, Tibi Ușeriu și Mircea Bravo, impreună cu partenerii proiectului: Asociația Clubul Lions Bistrița, reprezentanți al instituțiilor locale și județene, reprezentanți ai sponsorilor proiectului, organizații locale, voluntari, locuitori din zonă și mass media locală.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...