1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

Temperaturile de primăvară au pus lacătul pe Pârtia Cocoș

Ieri, în prima zi de primăvară Pârtia Cocoș a declarat sezonul de iarnă închis. Nici sezonul acesta bistrițenii nu au avut ocazia să se bucure de pârtia de lângă Bistrița mai mult de 2-3 săptămâni.

De Mărțișor, Pârtia Cocoș și-a închis oficial ușile, așteptând sezonul următor. Temperaturile mari din ultima perioadă au făcut-o impracticabilă:

„Din cauza temperaturilor nefavorabile, pârtia nu mai poate fi utilizată în condiții optime, astfel încât suntem nevoiți să închidem”, este mesajul transmis de cei care administrează pârtia de schi.

Nici în acest sezon bistrițenii nu au putut să se bucure prea mult de aceasta, fiind deschisă doar două-trei săptămâni. Iarna aceasta a funcționat doar pârtia teleschi, cea mare, care este dotată și cu telescaun, nu a fost deschisă deloc.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...